UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Директор Орбакайте: Концерти співачки перенесені з ініціативи української сторони

Харківський концерт Кристини Орбакайте перенесений, як і решта березневих концертів співачки в Україні

Як передає Depo.Харків, про це в інтерв'ю одному з російських видань заявив директор співачки Олександр Качан.

За його словами, причина перенесення концертів відбулося з ініціативи організаторів туру в Україні.

"У нас була приймаюча сторона, яка повністю займалася організацією нашого приїзду. І буквально два дні тому вони зателефонували і запропонували зробити перенесення на осінь. Це була їх ініціатива. Чесно кажучи, я не дуже знайомий з внутрішньою ситуацією у них, але ми, у свою чергу, були готові їхати, щоб своїм мистецтвом закріпити дружбу народів. Але я ще раз хочу підкреслити, що ця ініціатива повністю виходила від київської сторони", – сказав Качан.

Він наголосив, що нічого не знає про громадські організації в Україні, які вимагали скасувати концерт Орбакайте.

"Я знаю, що якісь громадські організації були проти, але там таких громадських організацій мільйон, але для нас головне, щоб між нашими братніми народами були мир і злагода - мистецтво поза політикою. В Інтернеті я бачив, що противники концерту Кристини Орбакайте були в Одесі, але з цього приводу ми своїх планів не міняли. Коли нам запропонували перенести концерт в Києві, то перенесли все відразу. Я прекрасно знаю, що були продані квитки на всі концерти. Це був би прекрасний тур, нам теж дуже шкода, тим більше ми давно там не були. Але у нас немає скасування, у нас перенесення концертів, тому ми сподіваємося, що люди не здадуть квитки в вересні і ми виключимо всі можливі незручності", - зазначив Качан.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові перенесли на 25 вересня концерт російської співачки Кристини Орбакайте, який мав відбутися завтра, 5 березня. Причина перенесення – побоювання провокацій.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme