UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Депутатам від БПП не дозволили перешкоджати НАБУ в проведенні медичної експертизи Насірова

Нардепам Третьякову і Загорію не дозволили перешкоджати НАБУ в проведенні медичної експертизи Насірова

ЗМІ і активісти не дозволили народним депутатам від Блоку Петра Порошенка Олександру Третьякову і Глібу Загорію перешкоджати експертизі Насірова.

Вони протягом двох годин блокували вхід в реанімаційне відділення Інституту кардіології імені академіка Стражеско, куди в суботу, 4 березня, доставили відстороненого з посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

"Народні депутати України, які перешкоджали співробітникам Національного антикорупційного бюро України від 4 березня доставити главу ДФС на обстеження в спеціалізований медичний заклад, порушили закон. З моменту затримання протягом 72 годин підозрюваний знаходиться під вартою і будь перешкоджання діям детективів є кримінально караним діянням (ст.343 Кримінального кодексу України)", - повідомила прес-служба Національного антикорупційного бюро України

За інформацією НАБУ, факти перешкоджання діям співробітників Бюро зафіксовані на відео.

"Дані матеріали будуть в подальшому передані в компетентні органи з метою надання правової оцінки незаконним діям народних депутатів", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, увечері 2 березня детективи НАБУ в палаті лікарні "Феофанія" вручили повідомлення про підозру голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову.

3 березня пана Насірова прооперували. В цей же день Кабінет міністрів відсторонив його від виконання обов'язків голови ДФС.

4 березня Романа Насирова в супроводі співробітників НАБУ перевезли з "Феофанії" в Інститут кардіології ім. академіка Стражеско з метою підтвердження або спростування поставленого діагнозу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme