UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зятя Трампа також звинувачують у контактах з Кисляком

Екс-радник президента США Дональда Трампа з питань нацбезпеки Майкл Флінн, а також зять Трампа – старший радник Джаред Кушнер в грудні 2016 року зустрічалися з російським послом у США Сергієм Кисляком

Про цеповідомили представники Білого дому, передає Depo.ua з посиланням на New York Times.

За словами джерел, зустріч відбувалася у вежі Trump Tower в Нью-Йорку, її мета – "встановити зв'язок між новою адміністрацією і російським урядом".

Відзначається, що частота і масштаби цих зустрічей залишаються неясними. Білий дім неодноразово намагався применшити будь зв'язку з Кисляком.

Газета зазначає, що контакти між перехідною адміністрацією та офіційними представниками інших країн є звичайними. Однак зараз такі зв'язки мають велике значення, так як ФБР розслідує втручання Росії у вибори в США.

Представник Білого дому Хоуп Хікс підтвердила, що Кушнер і Флінн зустрічалися в грудні з Кисляком. За її словами, зустріч тоді тривала 20 хвилин і з тих пір Кушнер більше не зустрічався з послом РФ.

Також Хікс заявила, що Кушнер провів зустрічі з представниками багатьох країн.

Нагадаємо, 14 лютого ЗМІ повідомили, що радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку через скандал, пов'язаний з його контактами з російським послом.

2 березня The Washington Post написала, що Сешнс зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком двічі у 2016 році, причому один раз у вересні у власному офісі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme