UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зірки серіалу "Теорія великого вибуху" добровільно погодилися знизити свої гонорари

Джим Парсонс, Джонні Галекі, Кейлі Куоко, Саймон Хелберг і Кунал Нейер погодилися отримувати менше звичайного за зйомки в запланованому 11-му сезоні серіалу "Теорія великого вибуху" (The Big Bang Theory), щоб двоє їхніх колег - Мелісса Рауш і Майем Біалік - заробили більше

Кожен з п'яти провідних акторів отримає по 900 тисяч доларів за серію замість мільйона доларів, про який домовлялися раніше, передає Depo.ua з посиланням на Entertainment Weekly.

Артисти погодилися урізати свої гонорари на користь Мелісси Рауш і Майем Біалік, чиї персонажі з'явилися в серіалі з третього сезону і вже мають важливе значення для сюжету. Творці серіалу заплатили Рауш і Біалік за зйомки в десятому сезоні в п'ять разів менше, ніж їх колегам (по 200 тисяч доларів за епізод), тому відносини актрис з каналом CBS і студією Warner Bros TV почали псуватися.

На допомогу всім прийшли інші актори, які погодилися на зменшення своїх зарплат, щоб частина бюджету направити на збільшення гонорарів Мелісси і Майем. За два роки зйомок кожна з них заробить більше 20 мільйонів доларів.

Повідомляється, що серіал збираються продовжити на два сезони - так що глядачів, швидше за все, чекає одинадцятий і дванадцятий.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme