Жебрівський розповів, як постачатимуть воду до Авдіївки та ремонтуватимуть будинки (ВІДЕО)

В Авдіївці на Донеччині відбулася робоча нарада з приводу забезпечення автономного водопостачання міста і ліквідації наслідків обстрілів житлових будинків

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає Depo.Донбас.

Він повідомив, що станом на 3 березня є достатньо до для здійснення подачі, щоб люди встигли набрати у запас. Також планується подавати воду знранку у суботу та неділю. Крім того, за його словами, у місті встановлено 63 резервуари для питної води ємністю по 1 кубічному метру.

"Людям з особливими потребами та людям похилого віку розносимо бутильовану воду. Коксохім надав 17-ти кубову цистерну для технічної води, щоб розвозити її по місту. Задіяні також водовози ДСНС", - розповів він.

Крім того, зазначається, що у будинках, де повибивало вікна, встановлюють скло.

"Готуємо до ремонту те, що було зруйновано вчора і продовжуємо відновлювати давніші руйнування", - сказав Жебрівський.

Як повідомлялось раніше, в ніч на 24 лютого внаслідок обстрілів з боку бойовиків сталося пошкодження хлоропроводу та покрівель технічних будівель Донецької фільтрувальної станції. Роботу станції було призупинено. Авдіївка залишилася без централізованого водопостачання.

Нагадаємо, що місія ОБСЄ вимагала провести повне розмінування території біля Донецької фільтрувальної станції і нарешті ввечері 2 березня стало відомо, що її вдалося розмінувати.

Також повідомлялось, що Жебрівський показав наслідки вчорашнього обстрілу Авдіївки, коли російські окупанти гатили з танків.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme