UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як у Львові вчились робити вино

У Львові відбулися регіональні навчання з питань ефективного виноградарства

У Львові відбувся навчально-інформаційний семінар для садівників з питань ефективного вирощування винограду. для членів клубу "Львівський садівник" та Львівської Аграрної палати. Про це повідомляє прес-служба аграрної палати, передає Depo.Львів.

Навчання для бажаючих активно займатися вирощування винограду і важливі технологічні поради учасникам зустрічі надав член братства "Галицьких виноградарів Іван Когут". Іван Когут має багатолітній досвід вирощування винограду, і на даний час вирощує понад 600 різних його сортів винограду у Львівській та Хмельницькій областях.

Важлива увага на навчанні приділялася правильному вибору сортів винограду, що дають ефективний врожай на Львівщині, правильній підготовці грунту та вбору часу посадки саджанців в умовах змін клімату. Був проведений також практичний майстер-клас щодо підготовки до посадки винограду, оскільки технологія правильного вирощування даної культури досить складна.

Іван Когут відзначив, що члени братства виноградарів охоче передають знання і досвід про технологічні аспекти вирощування даної культури, сорти якої можуть давати досить високі врожаї і на грунтах Західної України.

Участь у навчально-інформаційному семінарі прийняли члени клубу "Львівський садівник" та Львівської Аграрної палати.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme