Чому Захарченко вирішив плюнути в Ахметова Моторолою та Гіві

Сьогодні ватажок "ДНР" Олександр Захарченко озвучив плани, як він хоче використовувати "Донбас Арену", яку днями захопили бойовики

Чому Захарченко вирішив плюнути в Ахмето…

Нагадаємо, раніше про захоплення стадіону та тренувальної бази "Шахтаря" повідомило керівництво "гірників", а от у самій "ДНР" заявили, що привласнення відбулось у рамках так званої "націоналізації".

Ні в кого не було сумнівів, що в планах і діях сепаратистів нема здорового глузду, однак сьогоднішня заява Захарченка - це повний треш: "У мене зараз народилася така ідея: щоб перший матч на "Донбас-Арені" відбувся між підрозділами "Спарта" та "Сомалі" в пам'ять про загиблих командирів", - заявив він.

Там, де ще не так давно лунав гімн Ліги чемпіонів, гратимуть у футбол бойовики, які проведуть матч пам'яті Мотороли та Гіві... Однак цей сюрреалізм в діях бойовиків має не лише аморальнмй відтінок, а й цілком реальні наслідки. Наприклад, через так звану "націоналізацію" не може працювати гуманітарний штаб Ахметова. Питання - за кого тоді мають Ахметова бойовики? До цього моменту здавалося, що керівники "ДНР" і "ЛНР" і Ахметов мають робочі стосунки.

Націоналізація підприємств олігарха, а також всього майда в псевдореспубліках не була можлива без санкцій Росії. І останні ідеї Захарченка щодо "Донбас Арени", яку він запалив вогнями вперше з початку війни, зазначивши, що це символ їхньої перемоги. Тепер ось - матч на "Донбас Арені". Все виглядає так, що за спиною в Захарченка виросла сильна "криша". Та ще й така, яка дозволяє банально плювати в Ахметова іменами Гіві та Мотороли.

Для власника "Шахтаря" "Донбас Арена" - дітище, символ того, що саме він господар Донбасу. Але цими днями Ахметову дали зрозуміти, що на Донбасі так уже не вважають. Напрошується логічний висновок, що "Донбас Арена" - це символ краху ахметівської імперії там.

При цьому генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін продовжує обережно називати бойовиків "озброєними людьми". Раніше Палкін говорив про "сторони конфлікту", маючи на увазі Україну та "Л-ДНР". Однак після захоплення "Донбас Арени" Палкін таки витиснув з себе "самопроголошена республіка". Хтозна, можливо, зовсім скоро у Ахметова почнуть називати все своїми іменами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme