UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Влада Маріуполя розповіла, кому саме дасть два мільйона за піар

У міськраді Маріуполя запевняють, що два мільйони гривень, виділені з міського бюджету на висвітлення діяльності влади, будуть направлені на піар міста

За словами начальника управління з питань преси та інформації Маріупольської міськради Олени Махової, вони зобов'язані публікувати нормативні документи та рішення сесій міськради у засобах масової інформації, повідомляє кореспондент Depo.Донбас.

"Згідно законодавства ми зобов'язані вкладати суми у піар Маріуполя, як мирного міста, аби привертати сюди інвесторів та туристів. Платитимемо приватним телеканалам, бо у нас в місті є тільки одне комунальне ЗМІ - радіо "Приазов'я". Але воно має тільки шість тисяч точок на місто. Тому ми маємо публікувати інформацію і газетах", - заявила Махова.

Зокрема в інформаційні послуги включили 180 тисяч гривень на прес-тури. "Ми возитимемо по 10 журналістів у Маріуполь, аби показати їм, наскільки привабливе місто. Також 750 тисяч гривень підуть на публікації у загальнонаціональних ЗМІ. За новини ми не платимо. За 2016 рік міський голова був на оплачених тв-ефірах двічі - на місцевих каналах "МТВ" та "Сігма"", - пояснила Махова.

Нагадаємо, маріупольська міська рада оголосила тендер на інформаційні послуги, на який виділили два мільйони гривень з міського бюджету.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme