На Вінниччині міськрада звітує про ремонт автотраси... цеглою

В очікуванні на ремонт від Облавтодору, комунальники вирішили закласти ями бодай чимось 

На Вінниччині міськрада звітує про ремон…

У містечку Гнівань на Вінниччині міська рада відзвітувала про ремонт доріг фотознімками закладених цеглою ям. Про це повідомляє Depo.Вінниця.

Повідомлення про такий нетрадиційний для цивілізованого світу спосіб ремонту доріг з'явилось на сторінці Гніванської міської ради у соцмережі "вКонтакті" 1 березня. Мало того, у повідомленні йдеться, що цеглою ремонтують не просто вуличку, а пожвавлену автодорогу, що сполучає Вінницю та Гнівань із районним центром Тиврів!

"Гніванська міська рада спільно з комунальниками в межах своїх можливостей ліквідували аварійні ями на автодорозі Вінниця-Тиврів. Зараз ведуться переговори з Службою автомобільних догін у Вінницькій області (на балансі якої перебуває дана дорога), щодо її ремонту", - звітують на сторінці міської ради.

У міськраді пояснюють, що дана автодорога перебуває на балансі Облавтодора, тому, в очікуванні на нормальний ремонт, вирішили найбільші ями усе ж закласти бодай чимось. Від гріха подалі.

Реакція підписників не забарилася. Хтось, навіть, зумів побачити позитив, звернувши увагу на яму у вигляді серця. Весна усе ж таки! А були й слушні поради зберегти потім цеглу про всяк випадок. Щоб було чим через рік латати ями.

Читайте також: Рівні дороги на Вінниччині обійдуться у майже півмільярда

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme