Вчені пояснили значення родимок на тілі людини

Деякі відмітини на тілі людини вони вказують на схильність до екстрасенсорних здібностей

Вчені пояснили значення родимок на тілі…

Вчені вважають, що родимки на тілі людини вказують на схильність до екстрасенсорики, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Sundaynew.

Езотерики виділяють три місця на тілі людини, "мітки" на яких говорять про наявність паранормальних здібностей.

Родимка на скроні.

Такі люди мають дуже розвинену інтуїцію. Їм слід частіше прислухатися до своїх відчуттів і внутрішнього голосу. Вони можуть бачити прийдешні події, швидко розпізнають брехню і бачать людину "наскрізь".

Родимка трохи вище коліна.

"Крапочка" на цьому місці вказує на наявність здібностей до магії. Люди, у яких є мітка трохи вище коліна, можуть виходити на зв'язок з потойбічним світом. Їм часто сняться померлі родичі, так як у них міций енергетичний зв'язок з іншим світом.

Родимка над верхньою губою.

Люди з міткою в цьому місці володіють здібностями гіпнозу і даром переконання. У них є внутрішня чарівність, завдяки якій притягують людей. Крім цього, мають дар матеріалізації слова. Таким людям необхідно контролювати свою мову, оскільки майже всі сказані ними фрази в емоційному пориві можуть реалізуватися в реальності. Також вони здатні наврочити і вплинути на настрій інших. Їх сила - в словах, які вони вимовляють.

Родимки можуть з'являтися і зникати - це значить, що в житті людини відбуваються зміни.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme