UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В поліції підтвердили, що "Форд" депутата Вінницької міськради підпалили навмисно

Поруч з автомобілем було знайдено 5-літрову каністру з бензином

В поліції підтвердили, що "Форд" депутат…

По факту підпалу автівки депутата Вінницької міської ради Дмитра Уманця відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки). Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради.

Повідомлється, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 10 років. Наразі працівниками поліції проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до підпалу машини депутата.

За словами секретаря міської ради Павла Яблонського, він звернувся до правоохоронних органів щодо оперативного і всебічного розслідування злочину: "З самого ранку спілкувались з Дмитром. Він розповів, що це сталось близько 3-ї ночі на парковці біля будинку, де він мешкає разом з родиною. Дякувати Богу, ніхто не постраждав. Але сам автомобіль, на жаль, відновленню не підлягає. Я звернувся до керівництва правоохоронних органів щодо негайного всебічного і оперативного розслідування цього злочину і притягнення винних до відповідальності – у Вінниці подібним ганебним зухвальствам не має бути місця. Говорив також і з керівником фракції, до якої входить Дмитро Уманець, Володимиром Базелюком. Ми будемо тримати цю справу на контролі. Я переконаний, що це спільна позиція всього депутатського корпусу міської ради".

Нагадаємо, сьогодні 3 березня, вночі невідомі підпалили машину депутата міської ради Дмитра Уманця у дворі висотного будинку, де він мешкає. Автівка вигоріла вщент і відновленню не підлягає.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme