В АТО загинув морпіх з миколаївської 36 бригади

Морпіхи підірвалися на фугасі, троє бійців отримали поранення, Олександру Вознюку вижити не вдалося

В АТО загинув морпіх з миколаївської 36…

Україна втратила ще одного бійця. У районі проведення антитерористичної операції на території Луганської і Донецької областей під час виконання завдань із захисту суверенітету і територіальної цілісності України загинув молодший сержант Олександр Вознюк. Про це йдеться у повідомлені військової ради Військово-Морських Сил Збройних Сил України, повідомляє Depo.Миколаїв.

За інформацією InfoResist, загиблий був морським піхотинцем 36 бригади. Так, гаубиця разом з морпіхами підірвалася на фугасі, троє бійців отримали поранення. Олександру вижити не вдалося. Він був командиром самохідної артилерійської установки. Сам боець з міста Лубни, його батько священно-служитель.

Коли півострів окупували війська РФ Олександр Вознюк вийшов разом з усіма товаришами, які залишилися вірними присязі народу України.

Зазначимо, що 36 окрема бригада морської піхоти сформована у 2015 році на базі військових частин виведених з окупованого російськими військами півострову Крим, 36 окремої бригади берегової оборони, 1 та 501 окремих батальйонів морської піхоти. Базується бригада у Миколаєві.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme