У Житомирі дві дівчини винесли непритомного чоловіка з охопленої вогнем квартири (ФОТО, ВІДЕО)

Побачивши пожежу, дівчата негайно зателефонували рятувальникам, а самі вибили двері в квартиру і кинулись на допомогу господарям

У Житомирі дві дівчини винесли непритомн…

Учора, 2 березня, у Житомирі дві дівчини під час пожежі врятували чоловіка, якого виявили непритомним у задимленій квартирі. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Житомирській області.

Вночі о 01:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі дев'ятиповерхівки, що у м. Житомир. Вогонь побачили двоє дівчат, прогулюючись містом. Вони негайно зателефонували рятувальникам, а самі кинулись на допомогу.

Щоб потрапити всередину квартири, їм довелося вибити двері. В одній із кімнат на ліжку дівчата виявили непритомного чоловіка. Вони винесли його на вулицю і передали медикам, які прибули за повідомленням рятувальників. Потерпілого госпіталізовано до центральної міської лікарні №1 із попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння та опіками різного ступеню важкості.

В іншій кімнаті квартири рятувальники виявили ще одного чоловіка у напівпритомному стані. Потерпілого вивели на вулицю, але від госпіталізації він відмовився.

Врятованими виявилися двоє рідних братів, 34 і 44 років, які проживають у квартирі разом із матір'ю. Тієї ночі мама була на роботі. Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння, можливо – у нетверезому стані.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme