UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві відкрилась школа, у якій дітей вчитимуть стріляти

Школярів напрошують на навчання у школу патріотичного виховання "Захисник"

У Миколаєві відкрилась школа, у якій діт…

У Миколаєві відкрився дитяча стрілецька школа "Захисник". Проект включає в себе теоретичні заняття з правил поводження зі зброєю, зустрічі з учасниками АТО і уроки патріотичного виховання. Про це Depo.Миколаївповідомили у прес-службі "Офісу розвитку Миколаївщини".

Повідомляється, що діти вчитимуться стріляти по мішенях в приміщенні і на відкритій місцевості з електроприводної зброї (Аналоги бойової зброї, що стріляють пластиковими кульками). В період літніх канікул організатори клубу планують відкрити виїзний тренувальний табір для проведення тактичних занять.

Проект зародився в другій половині 2016 року на базі Миколаївської обласної школи-інтернату №7 для учнів 6-11 класів. Заняття проводяться на безкоштовній основі. Єдиними умовами для участі у школі є бажання учнів та письмовий дозвіл від батьків:

"Головна мета ініціативи – не просто навчити дітей стріляти. Наша мета зростити нове покоління справжніх патріотів, які будуть любити свою землю і зможуть захистити її за будь-яких обставин", - розповідає один з авторів проекту і викладач школи "Захисник" Дмитро Душенко.

Запуску проекту передувала тривала підготовка – розробка річного плану занять, закупівля електроприводної зброї та захисного спорядження, яке убезпечить дітей від травм під час уроків. Ще один етап – узгодження і домовленості з навчальними закладами.

Першою відгукнулася школа-інтернат №7. На перше ознайомлювальне заняття прийшли більше 20 учнів інтернату №7. На масо-габаритному макеті школярі показали, як розібрати та зібрати автомат Калашникова. Після цього хлопці ознайомилися з основами техніки безпеки при поводженні зі зброєю та планами наступних занять. Уроки і тренування в школі стрілецької "Захисник" проходитимуть щочетверга в 15:00. Поки що основною базою для занять буде сьомий інтернат на Курортної, 14А. Організатори проекту запрошують на заняття всіх бажаючих школярів 6-11 класів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme