У Холодницького назвали суму, на яку нашкодив Насіров

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров підозрюється в скоєнні дій, які завдали державі збитків на суму 2 мільярди гривень

Про це повідомив начальник четвертого відділу САП Роман Сівків, передає Depo.ua з посиланням на ТСН.

За інформацією слідства, Насіров ухвалював необґрунтовані рішення про відстрочення рентної плати за видобуток корисних копалин.

Це допомогло народному депутату Олександру Онищенкові втілити в життя корупційні схеми, які йому інкримінуються.

Сівків зазначив, що коли детективи НАБУ прийшли в лікарню "Феофанія", щоб вручити Насірову повідомлення про підозру, то їх намагалися не пустити, мотивуючи це тим, що вже не приймальний час.

Народний депутат України Андрій Журжій, який був на місці подій, сумнівається, що глава ДФС дійсно має проблеми зі здоров'ям.

"Я думаю, що він буде перебувати в лікарняному закладі, враховуючи позицію лікарів, що він має поганий стан. Хоча я можу сказати, що я піднімався нагору, і було чутно, як лікарі з ним розмовляли. Наскільки мені відомо, то коли слідчі зайшли в палату, він заплющив очі і вдав, що без свідомості", - наголосив нардеп.

Зазначимо, що ввечері 2 березня у "Феофанію" приїхали 10 адвокатів.

Вони захищають Насірова, але кажуть, що їхні повноваження не підтверджені, адже клієнт не давав згоди про надання ними правової допомоги.

Зараз глава ДФС перебуває під охороною в реанімації. Адвокати вважають, що затримання і повідомлення про підозру Насірову проводилися незаконно.

Нагадаємо, що 2 березня деякі ЗМІ із посиланням на НАБУ заявили, що детективи антикорупційного бюро затримали голову ДФС Романа Насірова.

Голові Державної фіскальної служби Роману Насірову вручили підозру у "Феофанії", де він перебуває після інфаркту

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme