У "ДНР" знайшли заміну гуманітарній допомозі від Ахметова

Ватажки "ДНР" запевняють, що знайшли кращу заміну гуманітарним наборам від фонду Ріната Ахметова

Як передає Depo.Донбас, про це заявив "голова МНС ДНР" Олексій Кострубіцький.

Він пообіцяв, що асортимент гуманітарної допомоги МНС Росії буде кращим, ніж від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.

Кострубицький пообіцяв, що Росія буде надавати гуманітарну допомогу незахищеним верствам населення: пенсіонерам, дітям-інвалідам та одиноким матерям.

"В ході формування продуктових наборів обов'язково перелік продуктів буде розширено за рахунок гуманітарної допомоги, одержуваної від МНС Росії", - заявив він.

Зазначається, що російську гуманітраку очікують у "ДНР" аж через два тижні. Поки ж розподільні пункти і пункти видачі гуманітарної допомоги штабу "Допоможемо" Ріната Ахметова заблоковані бойовиками.

У бойовиків пояснюють це тим, що було виявлено "грубі порушення умов зберігання" гуманітарних продуктів.

Як повідомлялось раніше, представники гуманітарного штабу Ріната Ахметова розповіли, як терористи захоплювали стадіон "Донбас Арена" і що там відбувається зараз.

Нагадаємо, 27 лютого"ЛНР" і "ДНР" висунули вимогу до України припинити залізничну блокаду до 1 березня, а в разі невиконання вимоги погрожують ввести "зовнішнє управління" на діючих на окупованому Донбасі українських підприємствах.

В цей же день "народні ради" ЛНР" і "ДНР" синхронно прийняли "закони та поправки", які зобов'язують підприємства платити податки вже з 1 березня, а не з 1 квітня, як передбачалося раніше.

Також цього дня "ЛНР" створила штаб для контролю за переходом підприємств української юрисдикції під так зване "зовнішнє управління". Аналогічним чином штаб створила і влада "ДНР".

У свою чергу Ахметов заявив, що ніякий тиск не змусить його платити податки до "Л-ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme