На Росії горлівського "ватника" викинули з банку через "паспорт" "ДНР"

Житель окупованої Горлівки, затятий прибічник бойовиків та окупантів Олексій Петров (він же блогер Ізя Кацман) розповів, як у Сбербанку Росії його мало не здали поліції за "паспорт ДНР"

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.Донбас.

Він розповів, що прийшов до відділення "Сбербанк России" аби оформити картку для виплат і у якості документу надав свій "паспорт".

"Мені детально пояснили, що що таке ДНР вони не знають, а те що я приніс - паспортом не є. І або я пред'явлю український паспорт, або покидаю банк, поки не викликали міліцію", - розповів він.

У коментарях зазначається, що описані події відбулися на Росії у місті Матвіїв Курган.

Крім того, у своїх попередніх публікаціях Петров зазначав, що з "паспортами ДНР" наразі коїться повне неподобство, і на його думку правло на тримання такого "документу" треба заслужити.

Нагадаємо, що 19 лютого президент Росії Володимир Путін підписав указ про тимчасове визнання в РФ документів та реєстраційних знаків транспортних засобів, виданих на територіях окремих районів Донецької і Луганської обастей України.

При цьому у заяві не йшлося про визнання "республік" і "рупор Кремля" Дмитро Пєсков зазначав, що Москва вважає некоректним питання про можливі перспективи визнання самопроголошених республік Донбасу, а гіпотетичні міркування на цю тему знаходить неприйнятними.

У той же час, екс-голова так званого "радбезу "ДНР" Олександр Ходаковський підкреслив, що політичне рішення про введення "зовнішнього управління" ухвалювалося керівництвом Росії.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme