У "ДНР" найближчим часом припинить роботу один з мобільних операторів

Найближчим часом на території окупованої Донеччини оператор мобільного зв'язку Лайф може припинити свою роботу

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.

Повідомляється, що у рамках просування оператора мобільного зв'язку терористів "Фенікс", в "ДНР" проведено ряд заходів щодо виведення з ладу мобільного зв'язку оператора Lifecell (Лайф).

"Після захоплення бойовиками в кінці лютого офіса "Лайф" в Донецьку, представники "ДНР" розібрали оптичний крос (пристрій для роз'ємного з'єднання многоволоконного оптичного кабелю) і порізали оптичні кабелі в колодязі на перехресті пр-ту Театрального і вул .Артема (м.Донецьк), що зробило технічно неможливою роботу оператора мобільного зв'язку "Лайф", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що представник даного оператора в окупованому Донецьку з січня намагався узгодити з ватажками "ДНР" роботу "Лайф", проте безрезультатно.

"Устаткування "Лайф" не підходить до розгортання на його базі оператора мобільного зв'язку "Фенікс", який просуває окупаційна влада "ДНР", тому не цікавить терористів. Очевидно, робота оператора "Лайф" в "ДНР" буде повністю заблокована", - зазначає Тимчук.

Нагадаємо, що ПАТ "Укртелеком", що входить до групи СКМ Ріната Ахметова, припиняє з 1 березня надавати послуги зв'язку на непідконтрольну частину Донецької області.

У свою чергу представники мережі мобільного оператора "Vodafone Україна" (ПрАТ "МТС Україна") повідомили, що оператор поки що продовжує працювати в автономному режимі на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme