UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Баштанці п'яні сварки завершилися вбивством

Баштанські правоохоронці розшукали злочинця через декілька годин

У Баштанці п'яні сварки завершилися…

Баштанські правоохоронці оперативно затримали злочинця, який до смерті побив товариша. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліціії.

До поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Баштанського району біля будинку по вул. Зелена знайдено тіло 57-річного місцевого мешканця. За висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала від травматичного розриву внутрішнього органу.

Опитавши місцевих громадян, поліцейські дізнались, що у цей день потерпілого бачили у компанії односельця, з яким він разом вживав спиртні напої. Баштанські правоохоронці розшукали злочинця через декілька годин. Зловмисник був затриманий на залізничній колії, під час спроби втекти до м. Миколаєва.

Свою причетність до побиття постраждалого 36-річний чоловік не заперечував та розповів поліцейським, що трагічна подія відбулась в результаті "нетверезого" конфлікту. З розповіді підозрюваного стало відомо, що "товариши по чарці" посварились, з'ясовуючи між собою правоту один одного. Нібито потерпілий докоряв злочинцю, що той ні за що побив їх односельця, а той, у свою чергу, взагалі стверджував, що ніякого відношення до цього не має.

Щоб встановити істину, товариші відправились до постраждалого чоловіка, якого зловмисник заздалегідь вмовив підтвердити його непричетність до бійки на випадок, якщо хтось буде цікавитись цим фактом. Селянин слухняно все так і зробив, а злочинець, за "наклеп і неправдиві звинувачення" провчив приятеля кулаками. Залишивши потерпілого лежати на землі, правопорушник пішов додому далі розпивати спиртне, а постраждалий від отриманих травм помер через декілька годин на тому ж місці.

З'ясувалось, що злочинець неодноразово переривав своє застілля для того, щоб перевірити, у якому стані знаходиться побитий ним товариш. "Навідавшись" чергового разу, чоловік побачив, що потерпілий не подає ознак життя, тому швидко прийняв рішення тікати з села. Але здійснити цей намір втікачеві завадили правоохоронці.

Підозрюваний був затриманий у порядку ст.208 КПК України, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme