UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тренери місії ЄС вчили тернопільських копів взаємодіяти з громадою

Два тижні дільничні та патрульні вдосконалювали сої навички орієнтовані на громаду

Тренери місії ЄС вчили тернопільських ко…

Принцип орієнтації на громаду - основа роботи в усьому демократичному світі - головна тема тренінгу, який зорганізували для тернопільських поліцейських представники консультативної місії Європейського Союзу, повідомляє Depo.Хмельницький.

Зі слів радника з питань взаємодії поліції з громадою консультативної місії Європейського Союзу Ніни Лінди Тель, проект ґрунтується на тісній співпраці поліції з громадськістю. Його ціль - забезпечити ефективну взаємодію поліції та громади з метою підвищення рівня довіри, забезпечення якісного сервісу, що орієнтований на допомогу населенню та ефективну профілактику правопорушень.

"Подібні тренінги ми вже організували та провели у сімнадцяти регіонах України, в них взяли участь понад триста поліцейських, - розповіла Ніна Лінда Тель. – Впевнена, отримані знання допоможуть їм налагодити діалог з громадою, бо без такої співпраці правоохоронцям надзвичайно важко вирішувати проблеми суспільства."

Консультативна місія ЄС працює в Україні на запрошення уряду держави. Завдання тренерів – надання стратегічних порад щодо реформування сектору цивільної безпеки.

Усі тринадцятеро слухачів, отримали відповідні сертифікати.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme