UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Трамп назвав демократів "мисливцями на відьом" за претензії до Сешнса

Президент США Дональд Трамп заявив, що він "абсолютно повністю довіряє генеральному прокурору країни Джеффу Сешнсу

Про це американський лідер сказав під час підготовки до виголошенню промови про збільшення видатків на оборонні потреби США, перебуваючи на борту авіаносця "Джеральд Р. Форд", передає Associated Press.

Також Трамп назвав "полюванням на відьом" претензії демократів до Сешнса.

"Демократи зловживають своєю позицією. Це справжнє полювання на відьом!", — резюмував Трамп.

На думку Трампа, саме представники Демократичної партії винні в тому, що роздули скандал навколо контактів Сешнса з російським послом у Вашингтоні Сергієм Кисляком. Однак президент наголосив, що сам генпрокурор міг бути більш точним у виразах.

"Джеф Сешнс — чесна людина. Він не сказав нічого неправильного. Він міг донести свою позицію більш точно, але це явно не було навмисно", — зазначив Трамп.

Трамп також підкреслив, що генпрокурору не варто брати самовідвід, щоб не брати участь у розслідуванні можливих зв'язків Трампа з Росією.

Нагадаємо, 2 березня The Washington Post написала, що Сешнс зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком двічі у 2016 році, причому один раз у вересні у власному офісі.

Після цього Сешнс заявив, що бере самовідвід від розслідування будь-яких справ, пов'язаних з можливим втручанням Росії у кампанію з виборів президента США в 2016 році

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme