UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Суми" подадуть в суд на китайських інвесторів

Футбольний клуб "Суми" подасть в суд на китайських інвесторів, які порушили умови договору

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Matchday.

"Зараз перебуваємо в стадії листування, перекладу паперів на англійську мову, оскільки представники однієї китайської компанії подадуть до суду на іншу китайську компанію за порушення підписаного договору. Цей інвестор повинен відшкодувати збиток, який понесли люди при переїздах в Україні, та інші витрати.

Крім того, з цією китайською компанією, яка повинна була брати участь в інвестуванні коштів в "Суми", буде судитися і футбольний клуб за порушення підписаних договорів.

Після того, як "Суми" домовився з новим спонсором про фінансування, мені оголосили, що наша співпраця теж закінчується. Очевидно, новий спонсор захотів бачити на посаді головного тренера іншого фахівця. У підсумку команду очолив Анатолій Безсмертний.

Футболісти залишилися в команді. Тих, кого я збирався запрошувати, вони не приїжджали, оскільки не було визначеності з фінансуванням. Природно, за цей місяць тренерський штаб зарплату не отримав. З футболістами, можливо, клуб вирішить питання якимось чином.

Звичайно, шкода, що так вийшло. Підхід був серйозний, кілька місяців йшли підготовчі роботи цього проекту. Звичайно, якби я знав, що так може статися, нічого б цього не починав. Тим більше, що у мене була пропозиція очолити клуб з чемпіонату Узбекистану. Але я відмовився, оскільки співпраця з "Сумами" і розмови про серйозний проект з боку китайців виглядали цілком серйозно і переконливо.

Чи буду я ще співпрацювати з китайцями? Хіба що тільки в тому випадку, якщо вони відшкодують всім втрати і дадуть банківські гарантії, що такого більше не повториться", - Колишній головний тренер "Сум" Володимир Лютий.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme