UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Садовий підглядатиме за людьми на цвинтарі

На сьогоднішній день встановлено 18 камер внутрішнього відеоспостереження на Личаківському цвинтарі

Як повідомив директор ЛКП Музей-заповідник "Личаківський цвинтар" Михайло Нагай, систему охорони кладовища удосконалюють: на цвинтарі встановлять додаткові камери спостереження. Про це пише Depo.Львів.

"Камери внутрішнього відеоспостереження встановлювалися й давніше, зараз плануємо, щоб їх кількість зросла до 22 відеокамер по всій території цвинтаря. На сьогоднішній день є 18 камер, які сходяться в один центр, тому охорона кладовища відстежує порядок, дивлячись на екрани.

У 2014-2016 роках завдяки камерам внутрішнього спостереження було спіймано ряд зловмисників, які намагались вкрасти металеві, бронзові предмети та речі з кольорових металів з території кладовища. Відбулось більше 10 затримань, багато судів, у результаті чого більшість зловмисників понесли кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі. Остання така протиправна дія була у 2016 році, коли крадій виносив зелені насадження з території Личаківського цвинтаря.

Отож, зараз ми діємо на випередження зловмисних дій, особливо на території Меморіалу львівських орлят – польського військового цвинтаря, який теж є частиною Личаківського кладовища", - зазначив директор кладовища

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme