На Росії прознали, як півроку тому на допиті закатували екс-заступника командира "міліції "ЛНР"

Екс-заступник голови "народної міліції" "ЛНР" Віталій Кисельов (Комуніст) вбитий під час допиту

На Росії прознали, як півроку тому на до…

Про це повідомляє "Газета.Ru" з посиланням на свої джерела, передає Depo.Донбас.

За даними видання, Комуніст був убитий під час допиту, а слідчі видали за нього його брата, коли записували спеціальний ролик після слідчих дій з фігурантом цієї справи.

Ролік з'явився 26 вересня. На ньому представник "генпрокуратури "ЛНР" Сергій Рахно виступив з відеозверненням і заявив, що Кисельов живий, і всі його права як укладеного "забезпечуються належним чином".

"При цьому поряд з працівником прокуратури в кадрі стояв чоловік у вицвілому камуфляжі і тільнику, зовні дуже схожий на обвинуваченого заступника командира народної міліції "ЛНР". Однак ця людина не вимовила в кадрі ані слова. Прокурор підкреслив, що Кисельов визнав провину і дав свідчення, що викривають своїх спільників", - йдеться у матеріалі.

"Насправді Комуніст був убитий відразу після першого допиту. Коли з ним розмовляли, то, скажімо так, перестаралися. І тому він помер. Кисельова намагалися врятувати, але не змогли. А в кадрі поруч з Рахно знаходиться брат колишнього польового командира Сергій, який працює водієм в адміністрації Плотницького", - розповіло високопоставлене джерело в силових структурах "ЛНР".

Широкій публіці Комуніст запам'ятався завдяки своєму старому кашкету із зіркою, яку носили радянські офіцери. У цьому головному уборі Кисельов нерідко позував перед фотографами і відеооператорами.

Нагадаємо, Кисельова і ще ряд осіб в керівництві "ЛНР": Олексія Карякіна і Генадія Ципкалова, місцева "прокуратура" наприкінці вересня звинуватила у спробі державного перевороту. Після цього в українських блогах і ЗМІ з'явилася інформація, що Комуніст помер в ув'язненні.

Повідомлялося, що так само під час допиту був вбитий "екс-прем'єр" "ЛНР" Генадій Ципкалов. Проте в "ЛНР" зробили офіційну заяву, що Ципкалов покінчив життя самогубством.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme