Під час обстрілу Авдіївки снаряди бойовиків влучили в приміщення СЦКК

Під час вчорашнього обстрілу бойовиками "ДНР" Авдіївки танкові снаряди влучили в будівлю, в якій розташовано спостережний пост української сторони Спільного центру з контролю за припиненням вогню

Як передає Depo.Донбас, про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що вчора під час обстрілу населеного пункту Авдіївка з боку НЗФ ОРДО дев'ять танкових снарядів влучили безпосередньо в будівлю, де міститься наглядовий пост української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у цьому приміщенні також розміщено камеру відеоспостереження СММ ОБСЄ в Україні.

"Такі дії незаконних збройних формувань ОРДО свідчать про їхні свідомі дії, спрямовані на знищення всіх засобів, які об'єктивно фіксують реальні факти порушень режиму припинення вогню з боку НЗФ ОРДО і ОРЛО", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 2 березня о 16:40 російські окупанти почали гатити з танків по Авдіївці. Згодом з'явилися фото наслідків обстрілу міста. Відомо, що більше 20-ти снарядів залетіло у місто впродовж 30 хв. Стріляли із танка і САУ. Один танковий снаряд залетів у будинок.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme