UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Новим керівником адміністрації Заводського району призначили Віктора Дмитрука

Мер міста сподівається, що кожен співробітник адміністрації відчує себе єдиною командою 

Новим керівником адміністрації Заводсько…

У п'ятницю, 3 березня, мер Олександр Сєнкевич представив колективу адміністрації Заводського району нового голову адміністрації, яким призначений Віктор Дмитрук. Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді.

Міський голова представив Дмитрука, як молодого, перспективного керівника, який вже працював по ряду проектів: "Я з ним працював по ряду проектів, які ми плануємо реалізувати вже цього року в Заводському районі. Сподіваюся, що кожен з вас відчуває себе членом єдиної команди, і як результат ми побачимо роботу на ще більш високому рівні", - звернувся Олександр Сєнкевич до співробітників адміністрації.

На посаду заступника голови адміністрації Заводського району призначена Світлана Чепіжко, яка працювала начальником відділу координації торгівлі, побуту, послуг та пасажирських перевезень.

Голова адміністрації Заводського району Віктор Дмитрук запевнив, що всі починання, які були ініційовані за останні два роки, будуть реалізовані: "Я вірю, що у нашого району, незважаючи на його вік, є потенціал, щоб стати процвітаючим, молодіжним, живим і перспективним, і в кінцевому підсумку, дати поштовх для розвитку всього міста в цілому", - зазначив Віктор Дмитрук.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme