На сумському ринку чоловік зарізав собаку на очах у перехожих

Повідомлення про жахливий випадок на вулиці Миру надійшло патрульним від свідків

На сумському ринку чоловік зарізав собак…

Оперативно прибувши на місце виклику, патрульні опитали свідків, які повідомили, що на ринку невідомий дістав ніж та привселюдно почав завдавати ним удари собаці. Лише після втручання перехожих та продавців, він зупинився та пішов у бік вулиці Охтирської. Також, громадяни надали прикмети зниклого чоловіка, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу патрульної поліції Сум.

На вулиці Охтирській інспектори помітили схожого за прикметами чоловіка, який пив пиво. Спілкуючись з полісменами 33-річний громадянин нервував. На його руках були численні подряпини, один палець був забинтований.

Свідки впізнали вказаного чоловіка. За базами поліції охоронці порядку встановили, що він не одноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення різних кримінальних правопорушень.

Під час проведення поверхневої перевірки ножа у нього не було. Обслідування прилеглої території також не дало результату.

Патрульні доставили його до Сумського відділку поліції. Собаку доставили до ветеринарної клініки, але від отриманих травм вона померла.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme