На Сумщині почалися "голодні" крадіжки

В Конотопі на спробі поцупити з магазину продукти "погоріло" подружжя

На Сумщині почалися "голодні" крадіжки…

Про спробу крадіжки продуктів харчування з місцевого супермаркету поліцію повідомив управляючий торгівельного закладу. За словами заявника, охоронець магазину, здійснюючи через монітор відеоспостереження за відвідувачами в торгівельному залі, звернув увагу на підозрілі дії однієї літньої пари. Чоловік та жінка складали продукти харчування у власний пакет, не використовуючи спеціального кошика. Про підозрілих відвідувачів він поінформував управляючого, який й викликав поліцейський наряд, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Коли чоловік та жінка підійшли до каси, то розрахувались лише за одну буханку хліба. І, ніби нічого не сталося, попрямували до виходу, де їх вже чекали охоронці та поліцейські. В господарчій сумці відвідувачів правоохоронці виявили неоплачені ковбасні вироби, м'ясо та солодощі на загальну суму понад чотириста гривень.

Крадіями виявились 51-річний чоловік та його 59-річна дружина. Свої дії вони виправдовують хронічною нестачею коштів.

Наразі у відношенні обох підозрюваних слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку). Відтак, бажання зекономити за чужий рахунок власні заощадження може коштувати подружжю п'ятирічного позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про чоловіка, який викрадав з супермаркету шоколад.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme