Москаль каже, що Насіров - то шило, а Продан - мило

Очільник Закарпаття Геннадій Москаль вважає, що те, що відбувається в ДФС зараз, – це ганьба України перед усією Європою

Москаль каже, що Насіров - то шило, а Пр…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля.

"ДФС має керувати людина, яка думає про державний бюджет, а не свої кишені. Бо те, що відбувається в цій служба зараз, – це ганьба України перед усією Європою. Кажу це, як керівник Закарпатської області, яка межує з чотирма країнами Євросоюзу й має 18 міжнародних контрольно-пропускних пунктів. Після кривавої стрілянини в Мукачеві в 2015 році, яку спровокувала контрабанда сигарет, ми повністю зламали системну контрабанду через Закарпаття. Про це свідчила статистика затримань митних служб суміжних країн. І що? Через кілька місяців ДФС відсторонює керівника Закарпатської митниці за надуманими причинами й ставить свою команду.

У результаті українські фури з сигаретами знову затримують у Словаччині й Угорщині. Те, що витворяють на пропускних пунктах українські митники – це не Європа, а якась Африка середніх віків. Тому в ДФС давно пора навести порядок. Але заявляю прямо – заміна Насірова на Продана (хай і тимчасово) нічого не дасть, це все одно, що міняти шило на мило", – заявляє Москаль.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme