Миколаївський суд посадив під варту киянина, який вбив ріелтора

Сам підозрюваний свою провину не визнав та заперечував проти запобіжного заходу

Миколаївський суд посадив під варту киян…

Суд обрав запобіжний захід чоловіку, підозрюваному у вбивстві та незаконному заволодінні автомобілем. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прес-службі суду.

Слідчим суддею Центрального районного суду Миколаєва Галиною Подзігун обрано запобіжний захід мешканцю Київської області, підозрюваному в умисному вбивстві з корисливих мотивів та незаконному заволодінні автомобілем.

Відповідно до матеріалів клопотання, 12 грудня минулого року чоловік вбив мешканку Першотравенська, яка займалась ріелторськими послугами та заволодів її автомобілем "Renault Duster".

28 лютого 2017 року його було затримано та повідомлено про підозру за п.6 ч.2 ст.115 та ч 3 ст.289 КК України.

У судовому засіданні прокурор просив обрати запобіжний захід у виді тримання під вартою. В обгрунтовання клопотання він вказував, що підозрюваний є мешканцем іншої області, вчинив особливо тяжкий злочин, тривалий час переховувався від слідства.

Захисник просила відмовити у задоволенні клопотання. Сам підозрюваний у судовому засідання свою провину не визнав та заперечував проти задоволення клопотання слідчого.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотання суд ухвалив обрати запобіжний захід у виді тримання під вартою до 28.04.2017 року.

Нагадаємо, що у Першотравенську зв'язали та вбили місцеву підприємницю. Тіло померлої знайшла знайома: авто, на якому їздила підприємець, викрали злочинці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme