UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мелітопольські школярі почали грати в смертельні ігри

Викладачі та класні керівники проводять батьківські збори, щоб попередити дорослих про те, що школярів Мелітополя поступово накриває хвиля смертельних соціальних ігор за типом "Синій кит" і "Тихий дім"

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "Наше місто".

Випадки виявлення дітей, які захопилися смертельними соціальними іграми, зареєстровані в ЗОШ №24. Вчителі та дирекція б'ють на сполох. Учні цієї школи стали очевидцями того, як двоє підлітків з 9-10 класів на уроці фізкультури стали різати собі руки. З порізами на руках ходять і дівчатка з інших класів.

Батьки однієї з учениць 24 школи звернулися до класного керівника і дирекції з повідомленням про те, що вони виявили в соцмережах, що їх дитина грає в "Синій кит". Хтось із школярів повідомив, що одна з дівчат почала залучати своїх однокласників в ці ігри і отримує за це гроші від керівників груп смерті.

Керівництво школи та педколектив в терміновому порядку проводять бесіди з учнями. У школі стали скликати батьківські збори і попереджати про те, щоб батьки перевіряли сторінки своїх дітей в соцмережах. Правда, заяв в поліцію ні від батьків, ні від педагогів поки не надходили.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme