UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кубанець жорстоко вбив матір трьох дітей за відмову познайомитися

Злодій з Апшеронского району отримав 15 років в'язниці

Кубанець жорстоко вбив матір трьох дітей…

Встановлено, що 1 листопада 2015 року обвинувачений випивав спиртне в компанії друзів, передає Depo.Кубань з посиланням на "Живу Кубань".

Через деякий час до них підійшов незнайомець, у якого стався конфлікт з обвинуваченим. Розпалений алкоголем чоловік накинувся на потерпілого, вдарив ножем в живіт. Потім, скориставшись тим, що жертва без свідомості, забрав телефон і 4 800 рублів. З викраденого мобільника викликав швидку допомогу для потерпілого.

Через кілька днів обвинувачений, в стані алкогольного сп'яніння, зустрів в лісовому масиві на вулиці Партизанській 36-річну жінку. Місцева мешканка поверталася додому, провівши сина на шкільний автобус. Зловмисник запропонував познайомитися, однак отримав відмову в грубій формі. Чоловік розлютився, накинувся на жінку і порізав її ножем. Потім вкрав у неї стільниковий телефон і зірвав з шиї два ланцюжки. Жінка померла на місці події.

Під час обшуку в будинку обвинуваченого були знайдені золоті ланцюжки, ніж і куртка зі слідами крові. Як показала експертиза, кров на куртці належала загиблій.

Суд засудив чоловіка до 15-ти років позбавлення волі з відбуванням у виправній колонії суворого режиму.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme