Копа, що постраждав від вибуху у Чернігові, прооперовано у столиці

Всі витрати, пов'язані з лікуванням бійця, взяла на себе поліція Чернігівщини

Поліцейського, пораненого під час затримання злодія у Чернігові, прооперували в столичному інституті імені О.О. Шалімова, повідомля Depo.Суми з посиланням на відділ комунікацій обласної поліції.

Після кількох операцій у Чернігові спецпризначенця перевели до Києва в Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова.

Днями офіцеру було зроблена складну операція. Вона пройшла успішно, стан пораненого наразі оцінюється як стабільно тяжкий. Колеги щиро сподіваються на одужання поліцейського.

Всі витрати, пов'язані з лікуванням бійця, повністю взяло на себе Головне управління Національної поліції в Чернігівській області. Поранений забезпечений всім необхідним в повному обсязі.

Нагадаємо, 27 лютого в ході операції, проведеної підрозділом спецпризначення ГУНП в Чернігівській області в одному із спальних масивів Чернігова, був затриманий озброєний автоматичною зброєю раніше засуджений наркоман, підозрюваний у скоєнні низки особливо тяжких злочинів.

На рахунку підозрюваного - напад на чернігівський ломбард, в ході якого зловмисник з автомата тяжко поранив у голову працівника установи, випустивши більше двох десятків куль.

Під час затримання злочинець кинув під ноги бійцям гранату Ф-1. Від вибуху дістали осколкові поранення двоє правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернігів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme