UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Конгресмени звинуватили очільника ФБР у приховуванні важливої інформації, пов'язаної з Росією

Старший член Спеціального комітету з питань розвідки Палати представників США конгресмен-демократ Адам Шифф звинуватив директора ФБР Джеймса Комі у приховуванні від Конгресу важливої інформації про розслідування

Про це законодавець заявив журналістам у четвер у Вашингтоні, повідомляє Depo.ua із посиланням на "Укрінформ".

"Я хотів би сказати, на наразі ми знаємо менше того, що знає ФБР", - заявив американський законодавець після брифінгу самого Комі.

Шифф підкреслив, що Конгрес повинен провести ретельне розслідування щодо втручання Росії в надійний спосіб, для чого "потрібна повна співпраця з ФБР". Шифф також наголосив, що для цього необхідно мати всю повноту будь-яких розслідувань, чого зараз директор ФБР "не готовий забезпечити".

Конгресмен підкреслив, що нинішнє розслідування, яке зараз проводиться в Палаті представників, є одним із найбільш серйозних за всю історію діяльності розвідувального комітету. Водночас, за його словами довести справу до кінця неможливо, якщо ФБР та Міністерство юстиції приховуватимуть деталі слідства щодо втручання Росії в президентські вибори в Сполучених Штатах.

Нагадаємо, що демократи з юридичного комітету палати представників конгресу США просять ФБР почати кримінальне розслідування за заявами генпрокурора Джеффа Сешнса, які він зробив перед Конгресом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme