Холодницький прокоментував шпиталізацію Насірова

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький має деякі сумніви щодо шпиталізації голови Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова

Про це він заявив у коментарі телеканалу "112 Україна", передає Depo.ua.

"Можна вважати різні співпадіння. Сьогодні в нього (Насірова, - ред.) День народження, зараз почнуть розповідати, що ми чекали до цього дня навмисно. Це не так. Із приводу направлення до лікарні, я не хочу коментувати. Нехай лікар дасть заключення. Ми чекаємо інформацію від лікарів про можливість чи неможливість проводити з ним ті чи інші слідчі дії. Коли це буде зроблено, будемо робити висновки. Як у громадянина у мене є певні сумніви, оскільки це (шпиталізація, - ред.) вже стало історичною традицією", - зазначив він.

Нагадаємо, що 2 березня 2017 року детективи НАБУ вручили голові ДФС Роману Насірову повідомлення про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України - "зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки".

У НАБУ заявляли, що Насіров затриманий у Феофанії під час проведення обшуку у рамках розслідування газової справи". За даними нардепа Андрія Журжія, у голови ДФС стався інфаркт.

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015 - 2016 років в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

САП наголошує, що дії Насірова завдали державі збитків на суму 2 мільярди гривень та вимагає взяти його під варту та звільнити з ДФС.

Адвокати Насірова повідомили журналістам, що голові ДФС роблять операцію, також з'явилося його фото у лікарні.

Пізніше було опубліковане відео того, як детективи НАБУ проривалися у лікарню на зачитували підозру Насірову.

Читайте також: Затримання і справа Насірова (ХРОНІКА)

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme