Гончаренко просить СБУ перевірити Садового, Парасюка і Семенченка на зв'язки з Курченком

Народний депутат від БПП Олексій Гончаренко написав звернення до голови СБУ Василя Грицака щодо блокади Донбасу і "націоналізації" бойовиками українських підприємств

Скан звернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

Гончаренко просить СБУ перевірити, чи не пов'язані ініціатори блокади - народні депутати Семен Семенченко, Володимир Парасюк і мер Львова Андрій Садовий (Самопоміч) бізнес-інтересами із олігархом-втікачем Курченком.

Нардепвбачає зв'язок між блокуванням доріг на Донбасі, націоналізацією підприємств "ДНР" та інформацією про передачу "націоналізованих" підприємств в підпорядкування Сергію Курченку.

Нагадаємо, 27 лютого "ЛНР" і "ДНР" висунули вимогу до України припинити залізничну блокаду до 1 березня, а в разі невиконання вимоги погрожують ввести "зовнішнє управління" на діючих на окупованому Донбасі українських підприємствах.

Учасники блокади відповіли, що звільняти колії не збираються.

28 лютого "ЛНР" вже призначила нову адміністрацію на підприємствах Ахметова.

Вранці 1 березян близько 40 підприємств української юрисдикції перейшли під так зване "зовнішнє управління" в "ДНР".

Служба безпеки України перехопила чергову розмову ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка з громадянином Росії, в якій обговорюється передача олігарху Сергію Курченку "націоналізованих" підприємств в ОРДЛО

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme