ФФУ відрахувала з тренерських курсів двох "путінолюбів"

Тренери Сергій Шевченко та В'ячеслав Бєляєв були відраховані з тренерських курсів ФФУ

ФФУ відрахувала з тренерських курсів дво…

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на сторінку в Facebook віце-президента Федерації футболу Криму Олега Комуняра. "Центр Ліцензування Федерації Футболу України розглянув звернення Федерації футболу АР Крим з приводу навчання Шевченка Сергія Яковича (на головному фото - прим.) за програмою PRO-диплом УЄФА, який в даний момент є головним тренером сімферопольського футбольного клубу "ТСК", який проводить свої матчі на тимчасово окупованій територій АР Крим, а також дозволяв собі риторику невизнання територіальної цілісності України, і має паспорт громадянина РФ.

За результатом розглянутого звернення Сергій Шевченко був відрахований з програми навчання. Також відрахований був і В'ячеслав Бєляєв - прихильник "русского міра", для якого "Крим - Росія" (сам він ходив на "референдум" і не приховує цього), в Україні - Хунта, а "прокурор" Криму Поклонська - говорить тільки правду.

Щоб не допустити такі непорозуміння в подальшому, федерації з регіонів АР Крим та зони проведення АТО надаватимуть гарантії по кожному кандидату", - написав Комуняр в соцмережі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme