UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Елон Маск втілить в життя ідею 10-річної дівчинки для конкурсу про Tesla

П'ятикласниця запропонувала підприємцю рекламну кампанію, згідно з якою йому не доведеться витрачати гроші і час

Засновник SpaceX і Tesla Елон Маск прийняв ідею 10-річної школярки з Мічигану Верії Лавдей, яка запропонувала промо-проект для рекламної кампанії виробника електрокарів, передає Depo.ua з посиланням на CNN.

У школі Лавдей дали завдання: звернутися з пропозицією або проханням до будь-якого бізнесмена на планеті. П'ятикласниця вибрала Маска, так як її батько працює редактором у виданні про автомобілі Motor1. Повідомляється, що він допоміг їй з написанням тексту.

У листі Бріа написала, що є великою прихильницею електрокарів Tesla і запропонувала свою концепцію рекламної кампанії, згідно з якою підприємцю "не доведеться витрачати гроші і час". Лист опублікував у Твіттері батько дівчинки на ім'я Стівен.

"Я помітила, що ви не рекламуєте себе, але багато хто створює саморобні реклами Tesla, а деякі з них відмінні, професійні та дуже цікаві. Я думаю, ви могли б запустити змагання, учасники якого робили б саморобні рекламні ролики Tesla, а ролики-переможці показувалися б в ефірі. Найкрутіше, що вам як і раніше не довелося б витрачати час і гроші на рекламу. Плюс, це напевно б сподобалося вашим шанувальникам і клієнтам",- написала дывчинка.

Також вона запропонувала дарувати переможцям конкурсу рік безкоштовної зарядки на станціях Tesla.

"Елон, моя дочка написала вам листа для шкільного проекту. Вона послала його в Tesla, але я вирішив вставити і сюди. Дякуємо!", - написав батько.

Через годину Маск відреагував на лист, в якому погодився з порадами дівчинки і пообіцяв втілити їх в життя.

"Спасибі за прекрасний лист. Схоже, що це чудова ідея. Так і вчинимо!",- написав він.

Прес-секретар Tesla повідомив, що в компанії поки не обговорюють деталі конкурсу. В даний момент йде збір цікавих фанатських відео для участі. Крім того, він заявив, що Лавдей вислали футболку з логотипом компанії, яку вона просила в листі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme