Аграрний фонд другий рік поспіль працює прибутково

За підсумками 2016 року дохід ПАТ "Аграрний фонд" склав 2,1 млрд грн, прибуток до оподаткування - 410,0 млн грн. 

Як повідомляє прес-служба ПАТ "Аграрний фонд", після нарахування резерву сумнівних боргів та податку на прибуток, чистий прибуток Товариства склав 48,7 млн грн., пише УНІАН.

Виконання фінансового плану підприємства становить 101%. Протягом 2016 року ПАТ "Аграрний фонд" було реалізовано 269,9 тис. тонн зерна та 246,2 тис. тонн борошна.

Таким чином, частка ПАТ "Аграрний фонд" на ринку борошна зросла до 12,2%. Реалізація борошна відбувалася як оптовими, так і роздрібними партіям, зокрема, в торгівельних мережах під власною торгівель маркою. Також в минулому році Товариство почало реалізацію фасованої гречки, вівсяних пластівців та суміші пластівців під власною ТМ.

В 2016 року ПАТ "Аграрний фонд" було сплачено податків, зборів та обов'язкових платежів на суму 667,3 млн грн, тому числі дивіденди - 116 млн грн. ПАТ "Аграрний фонд" продовжує формувати резерв сумнівних боргів під втрачені державні кошти в банках, і в 2016 році було сформовано 325,4 млн грн.

За словами Голови "Аграрного фонду" Андрія Радченка, докорінних змін в роботі держпідприємства вдалося досягти після приходу нової управлінської команді, що втілила нові корпоративні стандарти та прозорі процедури закупівель та продажу продукції підприємства.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme