UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінничани в суді намагаються захистити оштрафовану пенсіонерку

У Вінницьому міському суді розглядають справу бабусі, яку оштрафували на 11 тис. грн за торгівлю яблуками в недозволеному місці

Вінничани в суді намагаються захистити о…

Адвокат пенсіонерки Надії Паненко подав клопотання про продовження процесуального строку на оскарження постанови державного виконавця щодо стягнення коштів з пенсіонерки. Про це повідомляє кореспондент Depo.Вінниця.

Бабуся стверджує, що з її пенсії вираховують кошти протягом 10 місяців.

"У мене вже вирахували 2833 гривні і 95 копійок. Перших сім місяців вираховували по 270 гривень і 4 копійки, грудень, січень і лютий стягувати по 300 гривень. До того ж ще 100 гривень знімають за переказ грошей. Мені залишається 1106 гривень, із них лікування, комунальні послуги, телефон поповнити. Тому на прожиття залишається 517- 500, все залежить від цін в аптеці. Бо одного разу зайшла в аптеки і залишила 90 гривень, а через кілька днів уже ці ліки коштують 111 грн." - зазначає Надія Паненко.

Судове засідання відбувається у малій залі, а активістів, які прийшли на підтримку пенсіонерки виявилося настільки багато, що деяким, аби бути присутнім на засіданні, довелося зайти у клітку. Суддя Ольга Ан, зазначила, що суд неочікував такої кількості охочих бути присутніми, а змінити залу на більшу нема можливості.

Нагадаємо, що у Вінниці бабусю оштрафували на 11 тис. грн за торгівлю яблуками.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme