Вчені розповіли, де шукати ідеального чоловіка

Вчені назвали дружбу між чоловіком і жінкою ілюзією і порекомендували не приховувати своїх справжніх почуттів

Вчені розповіли, де шукати ідеального чо…

На думку американських дослідників, більшість людей приховують сексуальний потяг до свого друга або не усвідомлюють його, пише Depo.Полтава з посиланням на Medikforum.

Дослідники заявили, що дружби між представниками різних статей не існує, однак на ділі іноді такі пари зустрічаються. Ці люди зацікавлені один в одному більше, ніж друзі, просто приховують свої справжні наміри або навіть не усвідомлюють їх.

Дослідження показало, що на ділі хлопці частіше схильні проявляти симпатію до своїх подруг, ніж представниці жіночої половини суспільства. Вчені прийшли до висновку, що хлопці частіше дружать не по-справжньому з дівчатами, на ділі, відчуваючи симпатію і сексуальний потяг, а ось серед дівчат досить багато тих, хто і правда дружить з хлопцями і не відчуває особливого тяжіння.

Також психологи кажуть, що для того, щоб не потрапити у "френдзону" хлопцям потрібно проявляти до коханої свою увагу і активно підтримувати дівчину у всіх її починаннях, при цьому, не приховуючи своїх справжніх почуттів.

Більша половина добровольців заявили, що нерідко до близьких друзів жіночої статі, вони відчувають сексуальний потяг. Однак вчені також відзначають, що багато щасливих шлюбів укладаються після того, як пара довгий час дружила і відносини поступово переросли у кохання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme