UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В iPhone 8 все-таки буде роз'єм Lightning

Авторитетний аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо спростував дані The Wall Street Journal про те, що Apple має намір відмовитися від інтерфейсу Lightning

Про це передає Depo.ua з посиланням на MacRumors.

За словами експерта, порт Lightning все ж залишиться в iPhone 8, однак він буде підтримувати технологію швидкої зарядки USB Type-C Power Delivery. При цьому для Apple важлива безпека і стабільність передачі даних під час швидкої зарядки, а тому в нових смартфонах компанії будуть використані система управління живленням TI і рішення Power Delivery від Cypress.

Як зазначає The Verge, можливість відмови від роз'єму Lightning і справді виглядала малоймовірною, оскільки компанія отримує стабільний дохід від ліцензування даного інтерфейсу. Крім того, фірмовий порт від Apple набагато тонше, ніж USB-C, що також досить критично.

Нагадаємо, раніше в Мережі з'явилася інформація, що Apple має намір позбутися від роз'єму Lightning в майбутньому iPhone. За даними The Wall Street Journal, замість звичного інтерфейсу розробники нібито мали намір встановити порт USB-C.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme