Уряд прискорив затвердження будівельних норм

Кабінет міністрів України ухвалив постанову про скорочення термінів розробки, погодження та затвердження Державних будівельних норм (ДБН)

Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Вчора уряд прийняв важливу для будівельної галузі постанову – строки розробки, погодження та затвердження буднорм скоротилися мінімум у 2 рази", - написав він.

Парцхаладзе навів приклад, що раніше погодження проекту ДБН центральним органом влади становило 30 днів, тепер – 15, а термін підготовки розробником пропозицій щодо затвердження проекту, після якого він подає їх суб'єкту нормування, скоротилося з 45 до 15 днів.

"Зрозуміло, що явний позитив - прискорення цих процедур і виключення невиправданих затягувань або зловживань у розгляді проектів. Це важливе питання, з яким не потрібно зволікати, адже від швидкості та актуальності будівельних норм залежить якість життя!" - впевнений заступник міністра регіонального розвитку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme