UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У їдальні школи на Буковині виявили невідому речовину

На Буковіні у Котелівській школі Новоселицького району у тарілці з борщем знайшли речовину, ззовні схожу на металеві кульки

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Район-інфо", у Котелівській школі викликали всі можливі служби, а дітей відправили додому до зясування обставин і чи не забруднена школа небезпечною речовиною через виявлення у приміщенні їдальні речовини, яка схожа на ртуть.

Як повідомила начальник відділу освіти РДА, до відділу освіти про надзвичайну подію повідомила директор школи. Після цього на місце викликали працівників відповідних служб. Проведеним аналізом у приміщеннях школи перевищення допустимого рівня вмісту ртуті не виявлено. Але дітей відправили додому, а 2 березня відмінили заняття. Оскільки небезпеки немає, в п'ятницю навчання відновлять.

Прийнятний вміст ртуті, вірніше те, що в повітрі парів ртуті вище встановленої норми не виявлено, підтвердив в.о. начальника Новоселицького міжрайонного відділу лабораторних досліджень.

Начальник новоселицької поліції Шинкарюк повідомив, що речовину, яка ззовні схожа на металеві кульки, вилучено і відправлено на експертизу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme