UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вознесенську вирішуватимуть, чи об'єднуватися в нову тергромаду

Громадські обговорення призначені на 17 березня: якщо на об'єднання дадуть добро, мають провести місцеві вибори

У Вознесенську вирішуватимуть, чи об&#03…

Жителів Вознесенська запрошують на громадське обговорення щодо добровільного об'єднання територіальних громад. Проведуть захід 17 березня о 17:00. Про це йдеться на офіційному сайті міста, повідомляє Depo.Миколаїв.

Громадське обговорення підготовлених спільною робочою групою проектів рішень Вознесенської міськради відбудеться за адресою: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, сесійна зала виконавчого комітету Вознесенської міськради. Пропозиції (зауваження) з питання, що виноситься на громадське обговорення приймаються у письмовій формі за адресою: м. Вознесенськ, площа Центральна, 1 та електронною поштою: vozmer2@gmail.com у строк до 10 березня.

При цьому потрібно вказувати прізвища, імені, по-батькові та адреси. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструватимуться і не розглядатимуться. "Для довідок та консультацій з питань, винесених на громадське обговорення, звертайтесь за тел. 4-25-70. Відповідальною за організацію проведення процедури громадського обговорення є секретар Вознесенської міської ради Лариса Торжинська", - йдеться в повідомленні.

У проекті рішення міськради йдеться про те, що пропонується об'єднатися Вознесенській та Новогригорівській тергромадам у складі сіл Ракове, Новогригорівка у Вознесенську об'єднану територіальну громаду з адміністративним центром у місті Вознесенськ. У такому разі мають провести нові вибори міської ради та міського голови.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme