UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінницю з'їхались нардепи слухати про недоліки децентралізації

Очільники територіальних громад мали можливість висловити свої пропозиції та претензії до законотворців

У Вінницю з'їхались нардепи слухати…

Шестеро депутатів Верховної Ради приїхали у Вінницю 2 березня на круглий стіл, присвячений проблемам децентралізації. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Інформаційну Вінниччину.

Круглий стіл "Стратегічні напрями розвитку територіальних громад Вінницької області: проблеми та шляхи їх вирішення" відбувся в обласній раді за участі представників об'єднаних територіальних громад, районних адміністрацій, керівництва міста і області, а також обласних та народних депутатів. На захід прибуло шість депутатів Верховної Ради від Блоку Петра Порошенка: Григорій Заболотний, Микола Кучер, Сергій Кудлаєнко, Іван Спориш, Руслан Демчак та Олександр Домбровський.

Розмова з парламентарями тривала у форматі запитання-відповідь. Очільники територіальних громад мали можливість висловити свої пропозиції та претензії. Говорили переважно про локальні проблеми, а також - про недоліки законодавства, пов'язаного з реформуванням органів місцевого самоврядування, децентралізацію та просили нардепів якнайшвидше вирішити їх.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme