UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці попався на гарячому зухвалий викрадач автомобілів

Викрадену машину злодій зібрався розібрати на запчастини і продати їх

У Вінниці попався на гарячому зухвалий в…

Працівники вінницької поліції затримали 31-річного жителя Чернівецької області, який напередодні викрав у вінничанина автомобіль. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінниччини.

До поліції з заявою про викрадення автомобіля "Мерседес W210" звернувся 31-річний житель м. Вінниці. Заявник повідомив, що щойно невідомий чоловік, який мав намір придбати його автомобіль, під приводом перевірки технічного стану машини сів за кермо його машини і зник у невідомому напрямку. Орієнтування на розшук машини та зловмисника було надано екіпажам патрульної поліції. На вул. Київській патрульні помітили вказану машину, яка рухалась у напрямку виїзду з міста. На вимогу зупинитись водій не реагував.

Затримували правопорушника три екіпажі патрульної поліції у Калинівському районі. Утікаючи, від поліції, зловмисник заїхав у глухий кут. Покинувши машину, вирішив продовжити втечу пішки, але був затриманий поліцією. Затриманий виявився 31-річним неодноразово судимим за крадіжки жителем Чернівецької області. Торік він звільнився з місць позбавлення волі та винайняв у Вінниці квартиру.

За словами затриманого, на злочин він наважився, коли в нього закінчились гроші. Викрадену машину злодій зібрався розібрати на запчастини і продати їх.

Як з'ясувалося, затриманий виявився причетним до викрадення машин у Чернівецькій області. Наразі поліція перевіряє його на причетність до аналогічних злочинів на території інших областей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme