У соцмережах вимагають від Кличка звільнити голову КП "Київавтодору" Густелєва

У соціальній мережі Facebook набирає популярність хеш-тег #Клічкокозлит, блогери вважають, що мер Києва Віталій Кличко не звільнив головного винного в обвалі Шулявського мосту в столиці

Про це повідомляє Depo.ua.

"Обожнюю Украіну. Всі ж пам'ятають історію Шулявським шляхопроводом, що обвалився? Так ось, відповідальним за ремонт цієї ділянки був директор Київавтодору Олександр Густєлєв, і він все ще при посаді, спокійно працює і нормально себе почуває"

На думку блогера, "крайніми призначили Іллю Сагайдака (заступник Кличко, який відповідає за транспортну інфраструктуру) "за незадовільне виконання посадових обов'язків" і главу Солом'янського району Шкуро – "за недбале ставлення до проблем ".

"Добре все-таки бути директором "Київавтодору". Шляхопроводи падають, а звільняють всіх кого не лінь, крім тебе самого", - пише блогер Віктор.

Блогер Олександр Барабошко також вважає, що Кличко покриває голову київського Укравтодору.

"Кличко вдало знайшов так званих "цапів-відбувайлів ", а паралельно покриває винуватця руйнування мосту - голову "Київавтодору" Густєлєва, цей персонаж особисто підпорядковується меру і витрачав мільйони на ремонт цього мосту. Результат бачили всі", - пише він.

У Мережі Кличко закликають все ж звільнити чиновника, який реально відповідає за Шулявський міст.

"Густєлєв не ремонтує мости, але отримує на це бюджетні кошти. Великі кошти. Здавалося б -скандал! Густєлєв повинен бути з ганьбою звільнений!"- написав блогер Євген Чурсін.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme