UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В інтернеті миколаївці найчастіше шукають, як недорого та своїми руками привітати жінок з 8 Березня

Користувачі інтернету цікавляться, що подврувати на свято жінок та чи варто поздоровляти колишню дівчину

В інтернеті миколаївці найчастіше шукают…

Пошукова система Яндекс опублікувала список запитів, які городяни робили до 8 Березня. Про це Depo.Миколаївповідомили у прес-службі Яндексу.

Зазначається, що щороку на початку березня українські користувачі запитують у Яндекса про Міжнародний жіночий день більше двох мільйонів разів. З них 51 тисяча запитів надходить від жителів Миколаївської області:

"Схоже, що заздалегідь готуватися до свята миколаївці не звикли — втім, як і користувачі з інших областей країни: кількість пошукових запитів досягає піку тільки в 9-10 ранку 8 Березня, коли відкладати вже нікуди", - йдеться у повідомлені.

Цілком очікувано на першому місці пошукового рейтингу виявилися привітання: це кожний третій запит до Яндексу про свято. Найчастіше шукають короткі привітання. Трапляються і оригінальні запити – наприклад, "що робити якщо мені нема кого вітати з 8 Березня", "друг який вітає хлопців з 8 березня".

Душа миколаївців особливо тяжіє до поезії – поздоровлення у віршах шукають майже в 5 разів частіше, ніж у прозі: "християнські вірші про Ірину на 8 Березня", "привітання з 8 Березня у віршах для ворда", "вірші на 8 Березня з вином, шоколадом і шампанським".

Одним з головних атрибутів 8 Березня жителі регіону вважають листівки: кожен десятий запит про святі – на цю тему. В основному запитують, як зробити або зробити їх самостійно. І навіть так: "блискучі вітальні листівки з 8 Березня", "скрапбукінг грошова листівка на 8 Березня майстер-клас", "об'ємна листівка до 8 Березня своїми руками з метеликами".

Майже так само часто до 8 Березня шукають картинки з привітаннями. Як правило, гарні або "прикольні", буває, і анімовані. А іноді миколаївці точно знають, чого хочуть. Так, намагалися знайти "картинки до дня 8 Березня красиві за святковим столом", "картинки до 8 Березня чоловічі тіла" і "з 8 Березня картинки від колишнього прикольні".

Як і в будь-який інший свято, люди стикаються з проблемою вибору подарунків. Дані пошуку говорять про те, що більшість збирається робити подарунок на 8 Березня власноруч. Більше половини запитів про подарунки містить фразу "своїми руками": "що подарувати сестрі на 8 Березня якій 14 років за 1 хвилину своїми руками", "подарунки на 8 Березня своїми руками з гофрованого паперу".

Найбільш популярний матеріал для подарунків своїми руками в Миколаївській області – папір, на другому місці – картон. Також handmade-презенти часто виконують у техніці квіллінг. Загалом мешканці області схильні заощаджувати зусилля – досить часто шукають, як "зробити подарунок легко".

Інші користувачі, які цікавляться подарунками, запитують, "що подарувати". Найпоширеніший запит в цій категорії – "що подарувати мамі на 8 Березня". Найчастіше подарунки і привітання шукають для мами, на другому місці за кількістю запитів – для подруги, на третьому – для колег. Шукають і поздоровлення для представниць різних професій: "що подарувати вчителю фізики на 8 Березня недорого", "привітання з 8 Березня працівників сигарет", "слова головному бухгалтеру привітання з 8 Березня".

Ось ще кілька оригінальних запитів жителів Миколаївської області про 8 Березня: "маю право образитися на честь 8 березня, що привітали не з ранку", "варто вітати колишню дівчину з 8 Березня, "привітання з 8 березня віруючій жінці", "хто і коли почав святкувати 8 Березня", "вірші на 8 Березня прабабусі на корейському", "йогічні привітання з 8 Березня у віршах", "що подарувати мамі на 8 Березня дивитися картинки що-небудь нормальне", "рецепт ніжний шашлик на 8 Березня для коханої", "вироби з ватяних дисків і паличок до 8 Березня".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme