У Мінфіні перехотіли відставляти Насірова, – ЗМІ

Сьогодні з порядку денного засідання урядового комітету зняли проект постанови Верховної Ради про визнання незадовільною роботи голови Державної фіскальної служби Романа Насірова та його першого заступника Сергія Білана

Проект постанови знято за ініціативою Міністерства фінансів, повідомляє Depo.ua з посиланням на "РБК-Україна".

За даними джерел видання, документ був наданий для розгляду урядовим комітетом з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності парламентським комітетом з питань податкової та митної політики. Йдеться про проект постанови №5542, зареєстрованої у грудні минулого року, автором якого виступила група народних депутатів на чолі з Андрієм Журжием ("Самопоміч"). Однак Кабінет Міністрів не схвалив запропонований документ. Своє рішення уряд аргументував тим, що пропонована нардепами процедура звільнення не відповідає чинним законодавчим нормам.

Нагадаємо, що 6 лютого міністр фінансів Олександр Данилюк розкритикував голову Державної фіскальної служби Романа Насірова за поїздку на інавгурацію президента США Дональда Трампа та пригрозив йому звільненням.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme